dijous, 19 de març del 2015

dijous, 5 de març del 2015

Esdeveniments destacats del mes de Març




AGENDA DEL MES DE MARÇ

Si voleu veure la agenda d'activitats del mes de març a Zona Nord feu clic a:
Sopars Temàtics

Un grup de joves del Centre Cruïlla, que s'estan formant per ser ajudants de cuina i cambrers, durant alguns divendres ofereixen sopars temàtics als veïns/es del barri i de la resta de 9 Barris.
L'objectiu és recaudar fons, per finançar un intercanvi amb un grup de joves de Stuttgart Alemanya

  • L'objectiu és recaudar fons, per finançar un intercanvi amb un grup de joves de Stuttgart Alemanya
  • Donatiu de 8 euros.
  • Divendres 20 de Març a les 21 h cuina d'amèrica llatina
  • Divendres 10 d'Abril a les 21 h cuina Alemana

Per assistir cal avisar el mateix divendres abans de les 10 h al Centre Cruïlla 933595576 (preguntar per Mariano o Toni)


Taula Social

Estem preparant una reunió oberta a totes aquelles persones, veïns/es i professionals del territori, per tractar aquells temes que més ens preocupen al territori. La proposta és abordar des d’una perspectiva comunitària les següents temàtiques: alimentació, habitatge y treball. Vols participar? Serà el dimarts 17 de març a les 18h a la Biblioteca Zona Nord. Comptem amb la teva participació!

Reunió Grup Motor de Salut 17 de Febrer 

Actualment s’està treballant en l’actualització del diagnòstic de salut. Amb l’actualització del diagnòstic de L’Agència de Salut Pública, la valoració qualitativa de professionals del CAP de Ciutat Meridiana i les dades de Serveis Socials. A més, el Projecte ICI i el Pla Comunitari també van aportar les seves dades de diagnòstics i projectes que s’estan duent a terme. A partir d’aquí es vol revisar el pla de treball actual i presentar tot això a la ciutadania.